Downloads

>> Rapport Ontwerper  >> Gratis Rapport Ontwerpen  >> Gratis Software Signum Rapport Ontwerper

Download Rapport Ontwerper Signum Rapport Ontwerper
Grootte: 1.5 Mb
Versie: 3.1 build 347 Release 24-11-2010

Met de Signum Rapport Ontwerper kunt u zelf rapporten ontwerpen.
U dient in het bezit te zijn van een gebruikersnaam en wachtwoord. Aanmelden voor een demo account kan op de Demo pagina.

Download Rapport Ontwerper

Gratis Rapportontwerpen

De volgende rapportontwerpen kunt u downloaden om te kijken wat de mogelijkheden van Signum zijn of om ze te gebruiken als basis voor een eigen ontwerp. Heeft u zelf een rapportontwerp gemaakt en wilt u dit beschikbaar stellen voor andere scholen, meldt dit dan op de Support pagina.

Om de PDF documenten te kunnen bekijken is Acrobat Reader nodig. Acrobat Reader is gratis te downloaden.

De onderstaande rapportontwerpen kunnen na het downloaden gebruiken worden om te importeren in Signum. Gebruik daarvoor de optie Rapportontwerp importeren uit het hoofdmenu van de Signum Rapport Ontwerper.

Voorbeeld 1

Ontwerp 1 Bekijk PDF document
Download voorbeeld ontwerp 1 Gebruik de optie Doel opslaan als... uit het rechtermuismenu om het voorbeeld op uw computer op te slaan.

Voorbeeld 2

Ontwerp 2 Bekijk PDF document
Download voorbeeld ontwerp 2 Gebruik de optie Doel opslaan als... uit het rechtermuismenu om het voorbeeld op uw computer op te slaan.

Voorbeeld 3

Ontwerp 3 Bekijk PDF document
Download voorbeeld ontwerp 3 Gebruik de optie Doel opslaan als... uit het rechtermuismenu om het voorbeeld op uw computer op te slaan.

Overige downloads

Download Acrobat Reader - nodig om afgedrukte rapporten te kunnen bekijken
Download MSDE 2000 Release A - alleen nodig voor versies 1.0 en 1.1 van Signum

 
Onderstaande software is beschikbaar gesteld door Signum Software en mag gebruikt worden op basisscholen. Signum Software kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die is ontstaan door het gebruik van betreffende software.

Een uitgebreide beschrijving van de programma's is te vinden op de Gratis software pagina.

Get The Picture

Download Get The PictureSignum Get The Picture
Grootte: 832 Kb
Versie: 1.1

GetThePicture is een programma waarmee u klassikaal het bekende spelletje 'Get The Picture' kunt spelen. Met dit programma kunt u zelf foto's toevoegen. De volgorde van de foto's is instelbaar.

Tip: gebruik een beamer om het beeld te projecteren op een diascherm, een whiteboard of de muur.

Download Get The Picture

StemComputer

Download StemcomputerSignum StemComputer
Grootte: 255 Kb
Versie: 1.0

Organiseer verkiezingen in de klas. Laat de leerlingen hun eigen partijen maken, stel partijprogramma's op, maak verkiezingsaffices, organiseer een verkiezingsdebat. En dan: het stemmen! De StemComputer geeft de leerkracht de mogelijkheid om de partijen en de kandidaten in te vullen. Daarna mogen de leerlingen stemmen. Ze kiezen hun kandidaat en drukken op de rode knop. Na afloop van de verkiezingen is de uitslag eenvoudig op te vragen. De stemmen per partij en per kandidaat wordt weergegeven, gesorteerd op aantal stemmen.

Download StemComputer